Aknaperememelők

Társaságunk már 1996-os (akkor még Betéti Társaságként) megalakítása óta egyik legfőbb terméke az aknaperemen futó emelőberendezés. Saját tervezésű aknaperememelőink egész Magyarországon széles körben elterjedtek, megtalálhatók továbbá szomszédjainkban: legnagyobb darabszámban Romániában; valamint folyamatos a törekvésünk az Európai Unió többi országában is megjelenni.

Emelőinket szinte teljes egészében magunk gyártjuk a piacon elérhető acél és egyéb alapanyagokból, valamint magyar és külföldi alkatrészekből. Műhelyünkben egy kiválóan összeszokott csapat végzi a nehéz, de eredményes munkát, amelynek végeredményeképpen némi „holt” vasból és csavarokból egy működőképes gépet tudunk előállítani.

Köszönhetően a saját gyártásnak igen széles szortimenttel állunk rendelkezésre mind terhelhetőségben, mind kivitelben. A leggyakoribb sorozatgyártású emelőinket itt a további aloldalakon mutatjuk be részletesebben:

Kézi hidraulikus aknaperememelők

Hidro-pneumatikus aknaperememelők

Elektro-hidraulikus aknaperememelők

Ezeken felül gyártunk továbbá aknafenéken guruló emelőt is, amely nem megfelelő kialakítású vagy teherbírású, illetve hiányzó aknaperem esetén alkalmazható.