Emelők

A fő profilként szereplő aknaperememelő gyártása mellett Társaságunk egyéb gépjárműemelőket és speciális emelőket is forgalmaz, mely termékkör forgalmunk kisebb szeletét képezi.

Import emelők

Jellemzően oszlopos emelőket, kisollós gumis emelőket, sebváltó és motorkiemelő, valamint palackemelő berendezéseket importálunk. Sajnos ezek hazai gyártása a megemelkedett nyersanyagárak miatt nem rentábilis. Beszerzésünk nagyobb része Kínából származik, alapvetően a vásárlók árérzékenysége miatt, bár ezek közül is lehet választani egy jobb minőséget képviselő terméket.

Speciális emelők

Speciális, egyedi kivitelezésű emelőberendezések gyártását is vállaljuk, amennyiben a rendelkezésre álló tömeggyártású termék nem megfelelő vagy a rendelkezésre álló hely egyedi kialakítást kíván.

Korábban készítettünk körülkerített terű teheremelőt két szint közötti mozgatáshoz, rámpaemelőt alagsori kiszolgálásra, teherautóba tervezett forgódarut a rakodás megkönnyítésére is.

Forgódaru
Talpas forgódaru
Körülkerített emelő
Körülkerített terű teheremelő

Gyártási sorunkba került továbbá a targoncára szerelhető személyemelő kosár, amellyel a személyemelés ideiglenes művelete biztonságosan és szabályosan elvégezhető. Kialakítása igazodik a meglévő targoncához és az emelési igényekhez, ugyanakkor a szabványoknak megfelelő.