Kiegészítő termékek

Bakállvány rendszer

Általában az aknaperememelővel azonos futófelületre kerül a bakállvány rendszer, amennyiben elegendő hely áll rendelkezésre, hogy a bakállvány rendszer alatt kényelmesen átgördüljön az aknaperememelő. Az aknaperememelő hidraulikája a bak kocsiszekrénye között felemeli a járművet, majd a bakokra helyezi azt, és az aknaperememelő más helyen is használható, a jármű pedig tartósan alátámasztva marad.

3-6-12-20 tonna terhelhetőségben készül, a bakok fogaslécesen állíthatóak és felhasználhatók más alátámasztási feladatokra is. Az alátámasztó bakrendszer nem csak aknán, de sík felületen is alkalmazható járművek tartós alátámasztásra.

Kétpontos segédemelő

Az aknaperememelő dugattyú furatába illeszthető a kétpontos segédemelő és 2 tonna terhelhetőségű teleszkóposan állítható alátámasztást biztosít 560-900 mm között, a 8-10-12-13-15-20 tonna terhelhetőségű alátámasztása csúszkás megoldású és 0-800 mm között állítható.

Vizsgasorokon működő aknaperememelők elengedhetetlen tartozéka.

Sebességváltó alátámasztó

Elsősorban teherautók, autóbuszok sebességváltóinak kiszerelését-kiemelését szolgálja aknán törté munkálatokkor. A képen látható univerzális adapter támasztó bakjai állíthatók, így pontos és stabil rögzítést tesz lehetővé. Terhelhetősége 500 kg tömegű váltók részére, azonban ettől eltérő kivitel, a váltó speciális alakjához igazódó, és különféle terhelhetőségű adapterek is rendelhetők.